Szakkereskedő Nyíregyháza

Rólunk

Cégünk a Coll-Trade Kft. 1994-től foglalkozik nyílászárók kis- és nagykereskedelmével.

A folyamatos fejlődés eredményeképpen ma már termékeinket több mint 600 m2-es alapterületű bemutató termünkben tekinthetik meg vásárlóink. Közel 4000 m2-es raktárunkból, minegy 150 féle terméket tartunk raktáron, de egyedi megrendeléseket is rövid határidővel teljesítünk. A legnagyobb európai, illetve kiemelkedő magyarországi gyártók termékeit forgalmazzuk, kipróbált, megbízható márkák minőségi termékeit.

A HÖRMANN gyár által gyártott termékeket, mint a HÖRMANN hivatalos márkakereskedője értékesítjük, szereljük és szervizeljük. Értékesítő és szerelő munkatársaink a gyártónál folyamatosan, speciális képzéseken vesznek részt azért, hogy a termékeket és azok tulajdonságait, beszerelési kritériumait, valamint az újdonságokat mindenkinél jobban ismerjék. A szerelő munkatársak minősítő vizsgával rendelkeznek, ami ipari kapuk esetében feltétele a garanciának.

 

8598911088740492998471577799663o1.jpg

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.